Most Popular


Boston Bruins har talang att skrämma lag ner
Har den strimma Boston Bruins vad som krävs för att göra en Stanley Cup springa den här säsongen?Greg Wyshynski: Om ... ...

Varje lag har minst en anledning att vara tacksam

Rated: , 0 Comments
Total hits: 27
Posted on: 11/27/17

En av NHL: s sanna glädje med sju franchises i Kanada betyder att Thanksgiving hela tiden kallas "American Thanksgiving" för att skilja sig från "Kanadens Thanksgiving", som firas på "American Columbus Day". En kanadensisk vän av mig denna vecka sa att han alltid gillade "amerikansk tacksägelse" för att det skulle finnas NFL-spel på tv när han kom hem från skolan den torsdagen som fan av "amerikansk fotboll". Priset förblir detsamma !!! Style Update? Beställ Billiga Hockeytröja barn bästa tiden.

För den här veckans Power Rankings tog vi en turkisk dagvinkel och noterade vad varje lag ska vara tacksam för, eftersom tryptofan fungerar sin magi. Njut av! Begränsa rabatter för Carey Price hockey tröja barn, köp direkt och du får fler erbjudanden.

Hur vi rankar: Vi använder en väljarepanel, och dessa rankningar speglar vilka lag väljare tror skulle vinna head-to-head matchups. Högrangerade lag favoriseras över lågrankade lag. En vinstkörning garanterar inte ett hopp och ett antal förluster garanterar inte ett fall.

Blues ska vara tacksam för den låga nyckeln till generalchef Doug Armstrong i att göra Brayden Schenn-handeln, eftersom han har hittat sitt 5-i-5-spel med Jaden Schwartz och spelar som ett nummer 1-center. Åh, och de första omgångarna i affären verkar vara båda i botten fem val.

Ännen borde vara tacksamma för utvecklingen i modern medicin som förhoppningsvis kommer att läka hälften av den roster som har skadats här och där under de första två månaderna av säsongen.

Blackhawksna borde vara tacksamma för de toppmoderna uppvärmda bänkarna som de använder vid utomhusspel, för annars skulle Jonathan Toews ha galen bum-bum frostbit, eftersom de spelar i varje utomhusspel.

Bruins borde vara tacksam för den fortsatta offensiva behärskningen av Brad Marchand, som är en pokerspelare och har fler mål och poäng än någon annan Bruin under de senaste tre säsongerna.

Coyotesna bör vara tacksamma för ... en plötslig utbrott av vinster som faktiskt förhöjde dem från källaren av våra rankningar ?! Ta en titt på Patrick Kane hockey tröja, du kan söka efter relevanta nyckelord på vår hemsida.>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?