Most Popular


Boston Bruins har talang att skrämma lag ner
Har den strimma Boston Bruins vad som krävs för att göra en Stanley Cup springa den här säsongen?Greg Wyshynski: Om ... ...





Vad vi är tacksamma för i hockey 2017-upplagan

Rated: , 0 Comments
Total hits: 27
Posted on: 11/24/17

Det är Thanksgiving-veckan i USA, vilket betyder att det är dags att känna igen de viktiga sakerna i livet, som sötpotatis, pumpa paj och de middagsrullar som på något sätt lyckas vara lätta och tunga, vilket är ett snyggt knep. Och tacksam för allt som livet har gett oss. Det också. Den Billiga Hockeytröja barn, skynda upp beställer det.

När det gäller hockey, har vi gott för att vara tacksamma. Så vi frågade en samling NHL-spelare, hockeyspecialiteter och puckheads här på ESPN för de hockey-centrerade sakerna som värmer sina hjärtan, oavsett om det handlar om sporten i allmänhet, den här säsongen i ligan eller minnen från förr. Snabbt köp Drew Doughty hockey tröja barn, ju mer du köper desto fler rabatter får du.

Tacksamhet och tacksamhet är inte en monorail till glädje, men sann lycka sker inte utan att vara tacksam och tacksam. Hockey har ofta varit i centrum för min lycka i mellan ögonblick av ångest, rädsla, dysterhet, förändring och hjärtat. Jag är tacksam för det. Jag är tacksam för spelet, spelarna, kontorspersonalen, mediekanalerna och mest, fanen.

Som en liten pojke var jag mest bekväm på min pappas höft. Mitt tunna själv kände sig tryggt bredvid hans tjocka underarmar och hans passion för sport (han spelade målvakt utan en mask i gymnasiet på 1940-talet) och hans kärlek till musik. Pappa älskade hockey, jag älskar hockey. Pappa sjöng i bilen, jag sjunger i bilen. Pappa skulle ta mig till ett par NHL-spel personligen varje år, och jag ville aldrig att spelen skulle sluta. När vi skridde på dammar skulle vi åka skridskor i timmar och timmar. Jag är tacksam att detta anmärkningsvärt texturerade spel var en del av min ungdom.

När jag blev pappa var hockey alltid en talad till glädje och tacksamhet. På jobbet och hemma. Från 1998 till 2004 var jag värd NHL 2night medan jag också hade två pojkar spela hockey. Jag var aldrig lyckligare. Glädjen av arbete, familj, faderskap och hockey skär som aldrig förr eller senare. Pojkarna har vuxit och spelar inte längre, bakgården rinner nu för alltid, och för närvarande dominerar hockey inte mitt arbete. Vi kontrollerar inte längden på våra lyckliga stunder, men vi kan fortfarande vara tacksamma för dem, även om de bara varade en kort stund. det är detsamma som att känna det för alltid. Det hände. Det är för evigt. Tack, hockey. Du har gjort hela skillnaden. Letar du efter billiga Patrick Kane hockey tröja? Våra produkter diskonteras, kom och beställ det nu, och du får fler erbjudanden.



>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?