Most Popular


Boston Bruins har talang att skrämma lag ner
Har den strimma Boston Bruins vad som krävs för att göra en Stanley Cup springa den här säsongen?Greg Wyshynski: Om ... ...

Toronto Maple Leafs Matthews ut med övre kroppskada

Rated: , 0 Comments
Total hits: 30
Posted on: 12/13/17

Toronto stjärna framåt Auston Matthews hölls ut ur Maple Leafs spel söndagskväll mot Edmonton Oilers på grund av en övre kroppskada. Den Billiga NHL tröjor, skynda upp beställer det.

Matthews var ursprungligen listad som ett spelbeslut, med Mike Babcock som på morgonskate att 20-åringen framåt var "en av killarna med stötar och blåmärken". Store för att sälja Toronto Maple Leafs hockey tröja, det nya direktmarknadsföringscentret för starter.

Matthews tog en oavsiktlig träff till huvudet från lagkamraten Morgan Rielly med 2:50 kvar i den tredje perioden av en 4-3 seger över Pittsburgh pingvinerna på lördagskvällen. Han stannade på bänken och spelade ytterligare två skift före slutet av matchen.

Matthews missade också fyra matcher i början av november med en övre kroppskada. Han har 13 mål och 13 hjälper till i 26 matcher.

Matthews (överkroppen) spelar inte söndag mot Oilers, Kristen Shilton av TSN.ca rapporter. (Sön 10 dec)

Hockeysvärlden ville väldigt mycket bli behandlad till en matchup med Matthews och kollega Wunderkind Connor McDavid. Det prisbelönta centrumet, som gick ihop med McDavid för Team North America i 2016 World Cup of Hockey, registrerade ett power play-mål och en annan manfördel hjälper till i det sista mötet mellan dessa två lag den 30 november, för att bara släppa gåsägg i tre raka spel som leder fram till lördagens tävling.

Han kolliderade dock med lagkamraten Morgan Rielly i fredagskvällens match mot pingvinerna och kom inte ut för warmups före den här nästa matchen. Josh Leivo kommer enligt uppgift att slås in i raden istället. Matthews nästa chans att spela kommer på tisdag i Philadelphia. Om du vill veta mer om Den bästa NHL tröjor butiken, besök webbplatsen, där det finns en mer detaljerad beskrivning.>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?