Most Popular


Boston Bruins har talang att skrämma lag ner
Har den strimma Boston Bruins vad som krävs för att göra en Stanley Cup springa den här säsongen?Greg Wyshynski: Om ... ...

Sidney Crosby kampar och Golden Knights överraskning

Rated: , 0 Comments
Total hits: 30
Posted on: 11/23/17

2017-18-säsongen har nått sitt kvartalsmärke. Nikita Kucherov är i takt för 70 mål, New Jersey Devils leder deras division och ett expansionsteam har nästan dubbelt så många poäng som Arizona Coyotes. Du vet, precis som vi alla förutspådde. Merchandise marknadsföring tid, nu order att köpa Billiga Hockeytröja barn, har möjlighet att få en mängd små presenter.

Riddarna är säsongens historia, med en 12-6-1 rekord för 25 poäng och andra plats i Stilla havet. Visst, vi alla underskattade hur mycket talang de skrapade ihop i expansionsutkastet och, ja, spelade sju av sina första nio spel hemma gav dem solid fot. Men Vegas fortsätter att plocka upp poäng trots en olycklig serie målvaktskador (Marc-Andre Fleury, Malcolm Subban, Oscar Dansk) och har en plus-10 målskillnad, vilket för ett förstaårsslag är uppenbarligen oerhört. Direkta beställningar, köp Duncan Keith hockey tröja barn, och det kommer att börja transportera till dig samma dag.

Schwartz (10 mål, 16 assisterar i 21 matcher) har varit en offensiv uppenbarelse för Blues, eftersom han äntligen spelar hälsosam och starkt klickar på offseasonförvärv Brayden Schenn och snickare Vladimir Tarasenko. Han kanske inte är 1,24 poäng per spel bra när dammet löser sig, men för tillfället har han hjälpt Bluesna att undergräva förväntningarna om att de skulle bli en skadad plågad offensiv flopp denna säsong.

Även om det förekommande brottslighetet, och det kanske är, djävulernas underliggande besittningsnummer och defensiv statistik är några genomsnitt, börjar Cory Schneider från en nedåtgående spiral. Även om man hoppas att de inte återhämtar sig, eftersom de är ett av de mest underhållande lag i NHL, vilket fortfarande är en väldigt konstig sak att säga om djävlarna. Vill du köpa nyare Patrick Kane hockey tröja, var god uppmärksam på vår hemsida, vi kommer att uppdatera den nya produkten när som helst.>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?