Most Popular


Boston Bruins har talang att skrämma lag ner
Har den strimma Boston Bruins vad som krävs för att göra en Stanley Cup springa den här säsongen?Greg Wyshynski: Om ... ...

Red Wings återkallar framåt Tyler Bertuzzi från AHL

Rated: , 0 Comments
Total hits: 22
Posted on: 12/14/17

Detroit Red Wings har återkallat framåt Tyler Bertuzzi från Grand Rapids of the AHL. Merchandise marknadsföring tid, nu order att köpa Billiga NHL tröjor, har möjlighet att få en mängd små presenter.

Bertuzzi har fem mål och fyra hjälper till i 12 matcher med Griffins den här säsongen. Han valdes till den mest värdefulla spelaren i sista säsongens AHL-slutspel. Han gjorde också sin NHL debut i 2016-17, spelar sju matcher med Red Wings. Begränsa rabatter för Detroit Red Wings hockey tröja, köp direkt och du får fler erbjudanden.

Bertuzzi utarbetades av Detroit i andra omgången 2013.

De röda vingarna värd St. Louis Blues på lördag.

Goaltenderen är en av de mest fascinerande positionerna i sport eftersom ingen singelspelare har större inverkan över ett hockeylags förmögenheter, men det är nästan omöjligt att förutsäga vilka mål som blir kalla - och hur länge det kommer att vara.

Här är de 10 lagen som står inför de största utmaningarna i nätet denna säsong. Vi kommer att diagnostisera de möjliga orsakerna, förutse hur lång tid det kommer att vara och föreslå några lösningar.

På grund av ekonomiska hinder började Red Wings säsongen utan en etablerad nr 1 målvakt. Deras bästa insats var Antti Raanta, som har varit en av ligaens bättre backups de senaste tre säsongerna med Chicago Blackhawks och New York Rangers. Men Raanta skadades tidigt på säsongen, och backup Louis Domingue kämpade med toppjobbet och gick 0-6-0 med en .856 spara procent.

Mellan Marek Langhamer, Adin Hill och Hunter Miska, Arizona har ganska stark organisationsstyrka nerför linjen, men för teamets omedelbara behov valde GM John Chayka klokt att förvärva Scott Wedgewood från New Jersey Devils och handlade domingue till Tampa Bay Lightning för veteran Michael Leighton just i fallet. Tack vare Raanta återkomst till uppställningen, Wedgewoods solida spel och ytterligare djup, bör Red Wings ha pålitlig goaltending resten av vägen. Så om du blev chockad över det här kanske du vill att du kan optimistiskt få chansen att köpa en Den bästa NHL tröjor butiken.>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?