Most Popular


Boston Bruins har talang att skrämma lag ner
Har den strimma Boston Bruins vad som krävs för att göra en Stanley Cup springa den här säsongen?Greg Wyshynski: Om ... ...

Prospektrapport om Centralafdelningen

Rated: , 0 Comments
Total hits: 25
Posted on: 12/18/17

Centralafdelningen visar alltid en brutal kamp från början till slut, och den här säsongen är inte annorlunda. För lika mycket talang som det finns på NHL-nivå, har Centralens topplag också en del av de djupare prospektledningarna i NHL. Att ha ett överskott av ung talang under NHL-nivån kommer att ge några av de bästa lagens rörlighet flexibilitet om de vill stärka sina rosters i hopp om en lång playoff run. Den Billiga NHL tröjor, skynda upp beställer det.

Blackhawksna befinner sig i en övergångsfas; Detta är inte ovanligt territorium för dem, men den här gången verkar det vara lite rockigare, eftersom deras kärna fortsätter att förlora bitar och åldrar. Trots år av att de antingen handlar bort eller väljer sig lägre i första omgången har hackarna lyckats behålla en anständig prospektrörledning. Det finns inte mycket stort djup vid denna tidpunkt, vilket är den främsta anledningen, men några mellanmålsplockar börjar dyka upp som potentiella alternativ längs linjen. Begränsa rabatter för Chicago Blackhawks hockey tröja, köp direkt och du får fler erbjudanden.

Henri Jokiharju, lagets senaste första omgångsplock, har haft en sensationssäsong för Portland i WHL. Defenseman är medeltal över en poäng per spel och förväntas spela en betydande roll för Finland på World Juniors. Joni Tuulola är en annan ung finsk försvarare som har en solid årstid, men på professionell nivå i Liiga. Den 21-årige är bland minsta ledare i Finlands toppprofession, samtidigt som han sätter upp 19 poäng i 32 matcher, vilket representerar en karriärhöjd.

I högskolans led är den nordöstra vingen Dylan Sikura en av de mest produktiva spelarna i landet, och han har ett skott på att göra Canadas olympiska lag. Det finns också några NCAA-försvarare av speciell intrig, inklusive Boston University's Chad Krys och Sikuras nordöstra lagkamrat Ryan Shea, men Denvers Ian Mitchell kan ha den bästa pro-uppsidan av gänget. Letar du efter billiga Den bästa NHL tröjor butiken? Våra produkter diskonteras, kom och beställ det nu, och du får fler erbjudanden.>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?