Most Popular


Boston Bruins har talang att skrämma lag ner
Har den strimma Boston Bruins vad som krävs för att göra en Stanley Cup springa den här säsongen?Greg Wyshynski: Om ... ...

Olympisk hockey vill vara värt att titta på eller KHL-spelare

Rated: , 0 Comments
Total hits: 28
Posted on: 12/11/17

Kommer du bryr dig om Mäns olympiska hockey turnering om NHL eller KHL spelare kan delta? Vill du skräddarsy din egen Billiga NHL tröjor? På vår hemsida kan du använda ditt eget namn för att skriva ut tröjor.

Greg Wyshynski: visserligen de olympiska mäns hockey turneringar thathave Involverade NHL-spelare har varit helt enastående. Föreställ NHL All-Star Game, utom i stället för att vinna en stor bil efter att ha spelat metodisk utställning hockey, spelarna kämpar för nationell stolthet, OS odödlighet och leka med en grymhet inte sett förrän de djupaste nivåerna av Stanley Cup-slutspelet. Begränsa rabatter för Drew Doughty hockey tröja, köp direkt och du får fler erbjudanden.

Det är bara ingen som replikerar det, som alla som såg VM i hockey vill vittna. Spelarna NHL kommer att missas, även om jag sympatiserar med ligan i sin kamp mot extrem girighet och girighet av Internationella olympiska kommittén.

Självklart tittar jag noga på olympiska turneringen som jag kan. Men jag kan inte rekommendera det till casual hockey fans med nästan lika mycket entusiasm.

Chris Peters: Det här är en fråga att fråga, och jag tror att det är ett stort antal fans. Med tidsskillnaden planerar du ditt olympiska visningsschema i förväg. För mig, men ändrar detta ingenting i fråga om mitt intresse och lust att titta på OS-hockey.

Det kommer inte att vara så mycket många människor för den här turneringen, och även om det inte är riktigt bra för spelet, har det inte att förstöra turneringen för hard-core hockey fans. Det kommer att finnas en hel del bra historier - äldre spelare får en sista chans på den stora scenen, unga killar att få sina första, och sånt - Vilka Axel hålla turneringen övertygande nog från en mänskligt intresse vinkel. Jag tror att det kommer att vara värt att kolla när speltiderna är praktiska. Jag vet att jag ska titta från början till slut. Ta en titt runt Den bästa NHL tröjor butiken, du kan söka efter relevanta nyckelord på vår hemsida.>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?