Most Popular


Boston Bruins har talang att skrämma lag ner
Har den strimma Boston Bruins vad som krävs för att göra en Stanley Cup springa den här säsongen?Greg Wyshynski: Om ... ...

NHL topp 5 linjekombinationer i denna vecka

Rated: , 0 Comments
Total hits: 25
Posted on: 12/12/17

Denna veckas NHL Power Rankings presenterade en gimmick där vi listade en spelare från varje lag som vi är extremt bummed inte kommer att tävla i OS 2018. Jag skrev det, det hände mig att en av mina största ånger inte är en spelare utan en trio: den potentiella Team Canada-linjen Brad Marchand, Patrice Bergeron och Sidney Crosby.Billiga NHL tröjor online butik, har börjat rabatt, snabbt beställa det.

Att säga att linjen dominerade världscupen av hockey i 2016 skulle vara en underdrift. Jag är ganska säker på att trioen kunde ha slagen Team USA ensam om tränaren Mike Babcock firade dem fyra gånger. Nu beviljas, det kan säga mer om Team USA än någonting annat, men jag avviker. Begränsa rabatter för Montreal Canadiens hockey tröja, köp direkt och du får fler erbjudanden.

Att titta på tre spelare utgör en ostoppbar enhet är en av de "unika till hockey" saker som vi antagligen tar för givet. Hur upprymt är det att se olyckliga pusselbitar låsa in med slumpmässiga lagkamrater och bli en juggernaut? Till exempel, på den tiden var Phil Kessel handlas till Pittsburgh Penguins, som tittade på Carl Hagelin och Nick Bonino och tänkte: "Åh ja, under år kommer dessa killar att lyfta Stanley Cup tillsammans som HBK-linjen och få en godkännande från The Heartbreak Kid Shawn Michaels själv "? (Förmodligen inte Shawn Michaels.)

Sidofält: Namnge produktiva linjer är sin egen glädje, och förmodligen sin egen kolumn en dag. "The Triplets" kan ha varit vårt mest varande senaste namn, eftersom de Tampa Bay Lightning-spelare fortfarande kallas "medlemmar av Triplets" som de var en del av en brottning fraktion. Men Los Angeles Kings "That 70s Line" vinner förmodligen kreativitetskonkurrensen.

Allt detta fick mig att tänka på mina favoritströmmar i NHL. Genom miraklet som är Korsika, här är en titt på fem av de bästa denna säsong. Observera att inte varje rad här är fortfarande tillsammans för tillfället, men helt kan återigen bli omedelbart. Vill du köpa nyare Den bästa NHL tröjor butiken, var god uppmärksam på vår hemsida, vi kommer att uppdatera den nya produkten när som helst.>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?