Most Popular


Boston Bruins har talang att skrämma lag ner
Har den strimma Boston Bruins vad som krävs för att göra en Stanley Cup springa den här säsongen?Greg Wyshynski: Om ... ...

NHL ankor Patrick Kane 5K för straff

Rated: , 0 Comments
Total hits: 30
Posted on: 12/05/17

NHL har böter Chicago Blackhawks högerkanten Patrick Kane $ 5 000 för slashing och Minnesota Wild Defenseman Matt Dumba $ 5 000 för osportsligt beteende. Letar du efter högkvalitativa och Billiga NHL tröjor? Missa inte våra produkter, vår webbplats har ett gott rykteskydd.

Straffet utfärdades av ligaens säkerhetsavdelning på tisdag.

Kane slogs för en Anaheim Ducks framåt Nick Ritchie i den tredje perioden av Chicagos 7-3 seger på måndag. Ny stil på Patrick Kane hockey tröja, njut av rabattpriset, samt snabb och säker leverans, så att drömmen stiger i steg på din sida!

Dumba fick ett stort straff för det osportsliga beteendet i slutet av den första perioden av Minnesotas 7-2-förlust i Winnipeg på måndagen. Dumba sprutade vatten vid Jets framåt Joel Armia.

De fina pengarna är avsedda att gå till spelarens akuthjälpmedel. Den bästa NHL tröjor butiken som säljs här på vår hemsida, var vänlig leta efter det här, kanske finns det några av de typer som du gillar.>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?