Most Popular


Boston Bruins har talang att skrämma lag ner
Har den strimma Boston Bruins vad som krävs för att göra en Stanley Cup springa den här säsongen?Greg Wyshynski: Om ... ...

Montreal Canadiens måste trycka på panikknappen

Rated: , 0 Comments
Total hits: 27
Posted on: 11/28/17

Greg Wyshynski: Villkoren är helt rätt för Montreal Canadiens att trycka ner kolven och spränga sitt lag om de saknar playoffs. Merchandise marknadsföring tid, nu order att köpa Billiga Hockeytröja barn, har möjlighet att få en mängd små presenter.

Chris Peters: Jag tänker också att det kommer att vara 8-12-3 Habs, men jag tror att Montreal äganderätt måste fatta beslut snarare än senare om ledningen av detta lag och vem är den bästa personen att forma sin framtid, eftersom dess nuvarande har varit ganska nedslående. Det är ett beslut som nästan säkert måste göras innan laget saknar slutspelet, eftersom det är den riktning som de verkar vara på väg. Canadiens behöver inte göra några förändringar i morgon, men det är inte den sortens sak som kan vänta väldigt länge.

Om beslutet är att låta Bergevin fortsätta i sin roll, måste det söka någon själ - om det inte redan händer - om var det här laget verkligen är. Som konstruerat är det svårt att se Habs som en contender inte bara nu, utan år in i framtiden, om inte saker förändras. Det finns inte massor av interna kandidater inom Montréals system som kommer att vara till stor hjälp på kort sikt. Ny Montreal Canadiens hockey tröja barn, njut av rabattpriset, samt snabb och säker leverans, så att drömtröjorna snabbt går på plats på din sida!

Det finns erbjudanden som Habs kan göra före handelsfristen som kan hjälpa dem på längre sikt. Galchenyuks namn har varit i bransch ryktet kvarn i några år nu, och plötsligt ser vi Pacioretty's kryp in där också. De har bitar att flytta, om de känner att de måste vara säljare. Det handlar bara om äganderätten tycker att Bergevin har den långsiktiga visionen att göra sådana drag, eller några rörelser alls, med så mycket ridning på dem för framtiden för detta lag.

Om Habs saknar playoffsna behöver de inte nödvändigtvis blåsa upp saker helt, men det måste finnas meningsfulla förändringar.

Men återigen, kom ihåg det bästa fallet för Blake och Co .: Kungarna är inte undantaget till Thanksgiving Rule trots allt och fortsätter att rulla in i slutspelet. Om du vill köpa Patrick Kane hockey tröja kan du söka efter relevanta nyckelord på vår hemsida.>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?