Most Popular


Boston Bruins har talang att skrämma lag ner
Har den strimma Boston Bruins vad som krävs för att göra en Stanley Cup springa den här säsongen?Greg Wyshynski: Om ... ...

Kings förvärvar Jussi Jokinen från Oilers för Michael Cammalleri

Rated: , 0 Comments
Total hits: 27
Posted on: 11/21/17

Los Angeles Kings handlas Mike Cammalleri till Edmonton Oilers för Jussi Jokinen i ett byte av veteran framåt på tisdag kväll. Letar du efter högkvalitativa och Billiga Hockeytröja barn? Missa inte våra produkter, vår webbplats har ett gott rykteskydd.

Cammalleri s andra karriär med kungarna varade bara 15 matcher. Efter att ha undertecknat en $ 1 miljon, en-års kontrakt i somras för att återvända till klubben gjorde utarbetade honom 2001, Cammalleri, 35, befann sig fast i en djup roll i början av säsongen, även sitter som en repa i två matcher. Begränsa rabatter för Los Angeles Kings hockey tröja barn, beställer nu för fler erbjudanden.

Cammalleri har tre mål och fyra hjälper denna säsong, hans 15: e NHL-kampanj. Han har gjort minst 19 mål i nio av dessa årstider.

Jokinen, 34, har en assist på 14 matcher med Edmonton den här säsongen efter att ha skrivit ett ettårigt avtal som en fri agent i juli. The Kings, som kommer att vara hans sjunde NHL-serien, räknar med att använda honom som en djup framåt med faceoff kompetens och en solid tvåvägsspel.

Pacific Division ledande Kings har fått en stark start trots skade frånvaro av mål-scoring veteran Marian Gaborik och skyttekung Jeff Carter, som kommer att vara ute i flera månader medan återhämta sig från ett snitt på hans ben.

Kapten Anze Kopitar och Dustin Brown njuter märk studsa tillbaka offensiva säsonger medan skridskor på Los Angeles översta raden alongwith snabb rookie Alex Iafallo, som överraskade laget genom att vinna roster av NHL plats i träningsläger och hålla det med stadig spela. Iafallos framväxt bidrog direkt till Cammalleris minskade roll, sade Blake.

Iafallo och kolleger unge Adrian Kempe har säkrat regelbundna roller medan Kings är iväg till en av Western Conference bästa startar även utan Carter och Gaborik, som är tillbaka i praktiken under sin återhämtning från en knäskada. Blake sa att han är hoppfull. Gaborik vill återvända till Los Angeles-serien i början av december.

Cammalleri återvänder till Alberta efter två tidigare stints med Calgary Flames. Han tillbringade de senaste tre säsongerna med New Jersey. Jokins spenderade de senaste tre säsongerna med Florida Panthers. Han har vunnit två olympiska medaljer med Finland. Klicka på länken för att skicka, du kan besöka webbplatsen och lära dig mer om Patrick Kane hockey tröja.>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?