Most Popular


Boston Bruins har talang att skrämma lag ner
Har den strimma Boston Bruins vad som krävs för att göra en Stanley Cup springa den här säsongen?Greg Wyshynski: Om ... ...

Jonathan Toews tårbara retur var triumferande

Rated: , 0 Comments
Total hits: 24
Posted on: 11/22/17

Spelar mot Edmonton Oilers hemma på torsdagskvällen, kraschade veteran framåt och tog fördel av en fumbled puck av målvakt Cam Talbot, som satte rebounden i nätet för att ge New Jersey Devils en tidig ledning. Det var den typ av blå-krage mål som - tillsammans med att vinna faceoffs och växande ansiktshår som skulle göra Inigo Montoya avundsjuk - har definierat Jonathan Toews 11-åriga karriär. Merchandise marknadsföring tid, nu order att köpa Billiga Hockeytröja barn, har möjlighet att få en mängd små presenter.

Utan denna tid grät Jonathan Toews öppet efter scoring. "Jag har aldrig grät efter ett mål förut. Vanligtvis kan jag hålla det i kontroll", sa Jonathan Toews. "Dessa killar - min fru, mina barn, mina föräldrar, mina syskon - de har gått igenom mycket." Köp Jonathan Toews hockey tröja barn, desto snabbare att beställa, desto fler eftergifter.

Hans kompromiss blev övervunnen av katarsis. Det var det första målet för säsongen för Jonathan Toews, som återvände den 1 november efter att ha diagnostiserats i förseelsen med kronisk myeloid leukemi (CML), en sällsynt men behandlingsbar form av cancer som påverkar benmärgen. Förhoppningar var höga att han kunde spela den här säsongen - Jason Blake fick samma diagnos 2007 och spelade sedan en hel säsong med Toronto Maple Leafs - men tollsatsen på Jonathan Toews har inte bara varit fysisk.

"Många saker gick igenom mitt huvud på så kort tid. Jag tänkte på min familj, hur stor de har varit, så att jag fortsätter att spela och ... saker som händer bakom kulisserna" han sa. "Jag kan vanligtvis skilja det, men det var en våg av ett antal olika saker. Min fru har gått igenom vingen här." Hon har haft mycket mer att hantera än jag skulle säga att jag har. Jag är inte här ikväll om det är inte för henne och min familj. "

I det ögonblicket mot Oilers, genom elation och tårar, fann Jonathan Toews vad han hade velat känna i två månader: en känslomässig frisättning och en känsla av normalitet. Klicka på länken för att skicka, du kan besöka webbplatsen och lära dig mer i detalj om Patrick Kane hockey tröja.>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?