Most Popular


Boston Bruins har talang att skrämma lag ner
Har den strimma Boston Bruins vad som krävs för att göra en Stanley Cup springa den här säsongen?Greg Wyshynski: Om ... ...

Hvordan Chris Pronger hjalp Aaron Ekblad komme tilbake på sporet

Rated: , 0 Comments
Total hits: 27
Posted on: 12/07/17

Det skjedde for nesten to år siden, i januar 2016. Pucken gikk til endebordene, og Ekblad gikk etter det. Florida Panthers forsvarsmester spratt det i motsatt retning, og forsøkte å forhindre Edmonton i å sette opp et angrep. Et sekund etter han gjorde Oilers fremover Matt Hendricks knuste ham helt med et hoppende treff i glasset. Leter du etter høy kvalitet og Billiga NHL tröjor? så ikke gå glipp av våre produkter, vårt nettsted har et godt omdømme beskyttelse.

Ekblads hjelm fløy av da han falt til isen. Han forsøkte å komme til skøyter. Han falt igjen, hjemsøkt av kollisjonens kraft. Begrensende rabatter for Duncan Keith hockey tröja, kjøp straks, og du vil få flere tilbud.

Som alle skadelige treff i NHL, ble spillet gjennomgått av Institutt for spilleresikkerhet for potensiell tilleggsdisiplin. En av de ledende stemmeene i den avdelingen på den tiden var Chris Pronger, som nå er seniorrådgiver for hockeysjefen for Panthers. Hendricks ville bli suspendert tre kamper. Ekblad ville savne fire kamper med skaden.

Tidligere denne sesongen satte Pronger, 43, seg til frokost med Ekblad, 21, for første gang, to franchise-forsvarere av ulike generasjons handelsnotater. De snakket Panthers. De snakket hockey. Pronger skjønte de ville snakke om treffet. Da de gjorde det, ble han rammet av hvor mye raser Ekblad fortsatt bar fra den.

"Du må slippe, hvis det plager deg nå, og det plager deg fortsatt, så slipp det ut. Du kan ikke la det greie deg. Jeg tror han har gjort en god jobb å komme dit." Hvis du vil kjøpe den relevante Den bästa NHL tröjor butiken, kan du søke etter relevante søkeord på vår nettside.>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?