Most Popular


Boston Bruins har talang att skrämma lag ner
Har den strimma Boston Bruins vad som krävs för att göra en Stanley Cup springa den här säsongen?Greg Wyshynski: Om ... ...

Flyttar av Toronto Maple Leafs före Thanksgiving Eve

Rated: , 0 Comments
Total hits: 28
Posted on: 11/29/17

Aleksander Barkov gjorde ett av de härliga enhänderliga Peter Forsberg-esque målen mot Toronto Maple Leafs som ser så enkelt ut och är mardrömbränsle för målvakter. Köp Billiga NHL tröjor, desto snabbare att beställa, desto fler eftergifter.

I sin karriär är Barkov 17-i-32 i skottet. Du kan se varför.

Under tiden gjorde Bruins nybörjare försvarare Charlie McAvoy på detta smutsiga drag för att besegra New Jersey Devils i den 11: e rundan (deep suck) av shootout.Again, om vi kommer att få shootouten, har det åtminstone spelat bra spelare i strålkastaren, som de var onsdag natt. På vår hemsida Toronto Maple Leafs hockey tröja, även om priset är billigare än andra, men kvaliteten är mycket värt att garanteras.

Toronto Maple Leafs har vunnit åtta av sina sista 10 samtidigt som de gjorde minst tre mål i 13 av deras sista 16. Ett lag som lämnades för död i östkonferensen några veckor i säsongen - med oro över huruvida de saknade mästerskapsfönstret på Lundqvist, och med rykten som vrider om ödet av tränare Alain Vigneault - har injicerats med livet. Rangersna spelar lösa - och jag talar inte bara om Mats Zuccarello och slår ut några fina dansförlopp i korridoren innan den tredje perioden började. Emellertid visar det klippet av 5-fots-7-vingen som visar sig att de tycker om hockey. Och så kanske det är det bästa jag såg på onsdag. Det var en behandling att titta på.

Det finns inget Couturier kunde ha gjort annorlunda för att förhindra att det händer utan att få straff. Försvaret av passet kunde ha varit bättre, men du kan inte missa de andra två Flyers för att tänka Couturier hade Tavares pegged.

Det målet avkortade en tre-punkts natt för Bailey, som tyst har satt en bra årstid. Han har nu 26 poäng i 21 matcher. Tavares "highlight-reel-ansträngning fick honom en av hans två hjälpmedel på natten, för att förbättra sin poäng totalt till 25. Eventuella behov om jersey, det finns hög kvalitet Den bästa NHL tröjor butiken på vår hemsida. Du kan länka till där för att veta mer detaljer.>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?