Most Popular


Boston Bruins har talang att skrämma lag ner
Har den strimma Boston Bruins vad som krävs för att göra en Stanley Cup springa den här säsongen?Greg Wyshynski: Om ... ...

Chicago Blackhawks är contenders eller föregångare

Rated: , 0 Comments
Total hits: 25
Posted on: 12/06/17

Greg Wyshynski: För bättre eller sämre hade jag Blackhawks som ett playoff-lag i Western Conference. I oktober var det värre. I november har det varit bättre, eftersom Blackhawks (11-8-3, 25 poäng) är på en 4-1-1 körning mot anständiga lag och ser mycket bättre ut.Billiga NHL tröjor online butik, har börjat rabatt, snabbt beställa det.

"Jag tror att vi börjar bosätta sig som ett lag", sa kapten Jonathan Toews till Chicago Sun-Times. "Vi börjar se vad som krävs för att vi ska vara ett bra lag och vad det ska ta för att vinna spel resten av säsongen [med] hur tätt vår konferens och uppdelning är." Jonathan Toews hockey tröja online shop, har börjat rabatt, snabbt beställa det.

Är de utmanare? Jag tror fortfarande att Blackhawks har några systemiska problem i den här uppställningen - särskilt på baksidan - men jag tror också att det fortfarande finns tillräckligt med den här rosteren för att hänga i slutspelet och så småningom göra klippet. Speciellt med Crawford som spelar Vezina-nivå hockey.

Visst, de är förmodligen en första omgång för vem som spelar dem, men en playoff-kaj är en playoff-kaj.

Offensivt är det förmodligen inte ett ton att oroa sig för, även om de sex bästa inte har varit lika kraftfulla som helhet. Kane har satt ihop en annan stark säsong, i genomsnitt en poäng per spel. Samtidigt tror jag att unga DeBrincat och Schmaltz fortfarande har mycket att ge den här säsongen och borde producera mer konsekvent. Brandon Saad har varit en liten ormbitar nyligen och kan se en uptick också. Scoring ska inte vara ett problem för det här laget längs sträckan.

Det enda som är svårt att komma förbi är att Crawford har ett karriärår och Chicago är fortfarande bara strax utanför en vildkortsplats. Vad händer i den mycket troliga händelsen att han inte kan behålla denna typ av prestanda? Det här är ett riktigt knepigt lag för att räkna ut den här säsongen, men jag tycker fortfarande att det gör slutspelet. Om du vill köpa relevanta Den bästa NHL tröjor butiken kan du söka efter relevanta nyckelord på vår hemsida.>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?