Most Popular


Boston Bruins har talang att skrämma lag ner
Har den strimma Boston Bruins vad som krävs för att göra en Stanley Cup springa den här säsongen?Greg Wyshynski: Om ... ...

Chicago Blackhawks i Hockey Hall of Fame

Rated: , 0 Comments
Total hits: 23
Posted on: 11/17/17

Hockey Hall of Fame är en hyllning till stora NHL-stunder och prestationer och utvecklingen av idrotten själv. Den Billiga Hockeytröja barn, skynda upp beställer det.

Museets vita val i form av memorabilia? En puck som används i Chicago Blackhawks 2010 Stanley Cup-clinching spel, som har saknats sedan Patrick Kane gjorde övervinnaren i Game 6 mot Philadelphia Flyers. Snabbt köp Chicago Blackhawks hockey tröja barn, ju mer du köper desto fler rabatter får du.

Som i en verklig liten behållare av den söta spannmålen, den typ du fyller på linjen med mjölk och hittar på en frukostbuffé på hotellet. I sin bildskärm som hedrar 2017 Stanley Cup-mästaren Pittsburgh Penguins noterar museet att Leslie Rutherford, fru till Pittsburgh GM Jim Rutherford, samlade in och utdelade Lucky Charms till lagets fruar och flickvänner. Det inkluderade också skottglas som graverades med orden "Få några skott till nätet !!" och små metallhästskor.

Några av de mest förekommande föremålen i Hall of Fame, förutom tröjor och puckar, är crusty gamla läderskridskor och vävda axelkuddar, och noterar utvecklingen av hockeyutrustning - inklusive dess mycket osofistikerade och mindre skyddande början. En av mina favoritbitar är de tidiga hockeyhandskarna (vi pratar före 1900) som innehöll "hästhudstrykning i fingrarna och träspinnar runt manschetten".

Inte bara några kryckor. Som plackan läser, "Dessa var de kryckor som används av den odödliga Howie Morenz efter hans karriärslutande brutna ben den 28 januari 1937, mot Chicago Black Hawks." Morenz var en av NHL: s första sanna stjärnor och denna artefakt är en dyster påminnelse om hur hans liv slutade. Morenz dog på sjukhuset från komplikationer från det brutna benet. Han var bara 34. Klicka på länken för att skicka, du kan besöka webbplatsen och lära dig mer i detalj om Patrick Kane hockey tröja.>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?